JÄTEVESIPALVELUT

Jätevesisuunnittelu:
Jätevesijärjestelmän rakentaminen tarvitsee aina luvan kunnan rakennusviranomaiselta. Tätä varten on tehtävä jätevesiasetuksen mukainen ja viranomaismääräykset täyttävä suunnitelma jätevesien käsittelystä kiinteistöllä. Meiltä saatte viranomaislupia varten laadukkaat jätevesisuunnitelmat. Jätevesisuunnitelmamme on lopullisesti valmis vasta kun rakennusviranomainen on sen hyväksynyt ja luvan rakentamiselle myöntänyt.

Emme ole sidottuja minkään laitevalmistajan laitteisiin ja järjestelmiin, jonka ansiosta pystymme valitsemaan teille tontille toimivimman, asiakkaalle tarpeisiin parhaimman, pitkäikäisen ja pitkällä aikavälillä edullisimman jätevesijärjestelmän.

Kts. jätevesisuunnitelmat sisältö ja hinnasto 2009 (pdf)

Asennuspalvelu: Toimimme yhteistyössä oman alueenne parhaiden jätevesijärjestelmien rakentamisiin erikoistuneiden maanrakennusurakoitsijoiden kanssa. Saumaton suunnittelija ja asennuspalveluyhteistyö takaavat hyvän lopputuloksen. Jätevesisuunnitelman teon yhteydessä arvioidaan koko urakan kustannukset ja näin me ja te tiedätte mitä homma maksaa.

Yhteystiedot:
Janne Vimpari
Janne.Vimpari(ät)ymparistotarmo.fi
p.050-5256810

Mika Seppänen
Mika.Seppänen(ät)ymparistotarmo.fi
p.040-5434497